onsdag 21. desember 2011

Julen har kommet til dragehuset!

I November satte jeg opp 2 bildehyller med kroker under på kjøkkenet. De kan brukes til SÅ mye annet enn bilder! Bare se her!
Sånn  ser det ut for øyeblikket:
Her har alle julekortene fått plass :)
Sånn så det ut for en uke eller to siden:


Og i November var det sånn det så ut:


Her er julebilder av resten av kjøkkenet: I dag har jeg hatt fri, og fått tid til å steke opp 5 kilo medisterdeig og karbonadedeig, så nå kan jula bare komme!! Snart...... Har bare LITT til jeg må gjøre....
Her har vi ikke fått juletre i hus enda, det kommer i morgen.... :) Håper mannen min velger et flott tre, gjerne et høyt som går til taket, tett i tett med greiner. Siden han forsker på gran, spørs det vel om jeg får akkurat det.... Jeg får nemlig ei forsøksgran, så jeg bør vel bare være glad om det ikke er lilla på den ene siden, og gult på det andre :P

Deler noen bilder fra stua med dere, jeg. Moderat pyntet, stort sett i hvitt og sølv, i år har jeg kuttet ut det lilla, og brukt bittelitt rødt i stedet :)


ØNSKER ALLE DER UTE En RIKTIG GOD JUL!!! Snart er det på tide å senke skuldrene dere... Bare stryke noen duker, pynte et juletre, lage Sarah Bernard så er vi der dere!! <3 <3


4 kommentarer:

 1. Hei Elin

  Koselig med oppdatering igjen a :).. Fint du har pynta da. Her kom juletreet på plass i går, har aldri vært så tidlig ute før..

  Takk for koselig julekort.. Kos dere alle sammen..

  klem

  SvarSlett
 2. Så koslig du har pyntet Elin.Du er så flink altså.Gleder oss til å komme på frokost julaften og se ordentlig på ditt julepyntede hus :)

  SvarSlett
 3. Ai ai, kjempefint! Ble veldig fint med de røde detaljene i stuen også,er jammen meg ikke mye som skal til! :) Digga kjøkkengardinen din, akkurat sånn jeg har sett etter! Hadde vært smashing på mitt kjøkken tror jeg... Tusen takk for koselig julekort! :) Også ønsker jeg deg noen gode og deilige juledager! :) I morgen skal jeg steke opp 4 kilo medisterkaker, så får jeg håper det holder gjennom jula! :O Klem :)

  SvarSlett
 4. Celine1/02/2012

  Kjempefin blogg! :-)

  SvarSlett